Edit Tipar – un partener de încredere

Pentru a crea și dezvolta o afacere de succes aveți nevoie de parteneri de încredere care vor executa cererile Dvs. în termen, vă vor fi loiali din punct de vedere financiar și vor conlucra cu departamentele Dvs. în cel mai rapid și profesional mod.

Un asemenea partener este compania Edit Tipar, care de-a lungul anilor a demonstrat nu de puține ori că profesionalismul și loialitatea o carcaterizează. Lucrările noastre corespund mereu cu cererea beneficiarului iar politica noastră de loialitate este mereu apreciată.

De acest lucru au putut să se convingă mai multe companii din Moldova printre care Rețeaa de Farmacii ”Hipocrates” și Compania ”Pegas”. Aceste două companii sunt alături de Edit Tipar încă din anul 2014 executînd la noi toate materialele tipografice, suvenire, ambalaje, etc.

Secretul unei relații de afaceri de lungă durată este corectitudinea și profesionalismul, lucru pentru care suntem apreciați.

Urmînd modelul acestor două mari companii din Moldova, vă îndemnăm să colaborați cu noi fiind siguri de rapiditate, costuri rezonabile și colaborare permanentă.