Edit Tipar — cei mai buni în 2016 — 2017

Deja 2 ani la rând compania Edit Tipar este apreciată ca fiind cea mai bună tipografie din Republica Moldova conform rezultatelor concursului Notorium Trademark Awards!

Prima victorie înregistrată de noi în acest concurs a fost în 2016 când în urma votului online, publicul ne-a desemnat ca fiind cea mai bună tipografie și desigur cea mai apreciată.

Anul 2017 nu a fost o excepție, am lucrat din greu, am stabilit noi relații comerciale și am fidelizat clienții pe care deja îi aveam astfel ca într-un final să fim apreciați pentru acestelucruri de către cei care au votat la concursul Notorium, și care ne-au ales pentru al doilea an consecutiv ca cea mai bună tipografie din Moldova.

Aceste distincții ne fac mai responsabili față de cienții noștri și față de cei ce ne-au votat, de aceea păstrăm calitatea serviciilor la cel mai înalt nivel și vom face tot posibilul să nu vă dezamăgim alegerea.

Apreciarea vostră este foarte importantă pentru noi, ne face să muncim mai intens și să vă oferim cele mai diverse și profesionale servicii!

Fiți cu noi și anul viitor iar noi vă promitem servicii de clitate, prețuri rezonabile, devotament și rapiditate!